Meest gestelde vragen

1.   Moet ik een activiteit reserveren?

Ja, u kunt reserveren en uw tickets boeken via www.hofcultuur.nl Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen. Dat kan via Whataspp met het telefoonnummer: (031)6 38014563. 

2.   Krijg ik 65+ korting?

Wij verstrekken geen korting met een 65+ pas.

3.   Krijg ik korting met een Ooievaarspas?

Nee, helaas niet.

4.   Kan ik contant betalen?

Het is mogelijk om contant te betalen. Let op: U kunt alleen gepast betalen.

5.   Kan ik bij u pinnen of met een creditcard betalen?

U kunt bij ons op pinnen met een bankpas met Mastercard logo. Creditcards worden ook geaccepteerd.  Er kan ook draadloos worden gepind.

6.   Kan ik mijn ticket annuleren?

U kunt uw ticket tot 24 uur voor de rondleiding annuleren. Hiervoor brengen we € 1,50 transactiekosten in rekening in verband met de kosten die ons door het betaalsysteem in rekening worden gebracht. Wij verminderen het totaalbedrag dat wij terugstorten daarmee. Binnen een week voor de rondleiding wordt er geen restitutie meer verleend.

7.   Is er een toilet?

Nee

8.   Is de activiteit met de rolstoel toegankelijk?

Het is weliswaar moeilijker, maar niet onmogelijk om met een rolstoel aan een van de activiteiten van de Vincent van Gogh Experience mee te doen. Het hangt natuurlijk wel van de activiteit af. Daarom adviseren we om eerst even met de Whatsapp te informeren naar de mogelijkheden: 06 38014563.

9.  Kan ik een kinderwagen en/of rollator meenemen?

Kinderwagens en rollators mogen mee. 

10.  Mag mijn hond mee?

Er mogen geen honden mee tenzij het gaat om een hulphond. Vergeet u niet om te vertellen dat u met een hulphond komt tijdens uw reservering? Dit in verband met de overige leden van uw groep. Mogelijk zijn er mensen die bang zijn voor honden of allergisch. Wij willen de mensen dan inlichten.

11.  Mag ik eten en/of drinken meenemen?

Nee.

12.  Kan ik in de buurt parkeren?

Parkeren kan op diverse plekken in Den Haag, bijvoorbeeld in het centrum langs de gracht is mogelijk tot maximaal 120 minuten. Let op: in het centrum is het betaald parkeren. Verder kunt u ook gemakkelijk parkeren in één van de parkeergarages in het centrum. Bijvoorbeeld Q-park Veerkaden. Navigeer naar: Amsterdamse Veerkade 30.

13.  Is er een P+R in de buurt?

P+R Transferium Hoornwijck is de dichtstbijzijnde P+R en ligt aan de Rijksweg A4 ter hoogte van Rijswijk. U kunt vanaf hier verder reizen met het openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag en op zondag ook naar het strand van Scheveningen tijdens de zomermaanden.

Openbaar vervoer vanaf het transferium P+R :Tram 15 (Binnenstad Express) rijdt elke 13 minuten naar het centrum van Den Haag.

Tram 5 (Strand Expres) rijdt in de periode begin mei t/m eind augustus alleen op zondag naar Scheveningen (reistijd 30 min).

Zowel HTM lijn 15 als lijn 5 stoppen in de zomermaanden bij halte Bierkade.

14.  Welke bus- en tramhalte is dichtbij?

Tram 1 – 5 – 9 – 15, bijvoorbeeld halte Spui op loopafstand, mogelijkheid om bus 18, 22 en 24 te nemen. Kijk voor de meest optimale en actuele situatie op ov9292.

15.  Kan ik op rekening betalen?

Als u een reservering maakt namens een bedrijf, dan kunt u ook op rekening betalen. Neem hierover contact op met (031)6 – 38014563.