Cultureel Toerisme

In 2021 zijn diverse wandelingen, fietsroutes en vaarroutes verschenen. De routes kunnen zelf zonder gids gevolgd worden met behulp van audiotours of online boekjes. Zie hieronder voor de diverse routes. De routes zijn nu ook nog up-to-date.

Stadswandeling

Fietsroutes

5 mei 2021 voor het themajaar ‘Ode aan het Hollandse landschap’ (NBTC 2021) zijn een aantal kunstfietsroutes verschenen.

Kijk op de website van de Vincent van Gogh Experience voor meer informatie.

Vaar-, fiets- en wandelroutes Spinoza

In de fietsmaand mei 2021 werden de pilots gehouden voor de vaar-, fiets- en wandelroutes van Spinoza in Zuid-Holland. Lees meer in de blog of ga maar https://spinoza-zuidholland.nl.

Wandeling

23 maart 2021 lancering historische havenwandeling in Den Haag. Lees verder op deze website (zie de link hieronder) en gebruik de link op Izi.Travel om een prachtige wandeling te maken door het havenkwartier in Den Haag. De wandeling begint op de Dunne Bierkade 17.

Audiotours project digitaal museum

In 2020-2021 was het tijdens diverse verplichte sluitingen toch mogelijk om het Buitenmuseum te bezoeken met de audiotours achter de eigen computer of mobiel. Dankzij een projectsubsidie van de gemeente Den Haag en de provincie Zuid-Holland zijn de routes beschikbaar gesteld.

Scan de QR-codes:

Of gebruik de volgende linkjes:

Het huis van Jan van Goyen en Jan Steen

De stijltuinen

Het Paulus Potterhuis

Het Van Balckeneynde Huis